Dokonania włoskich uczonych w II połowie XX wieku / Edyta Łazarowicz. - Łazarowicz, Edyta
Zakres i treść: Pietro Onida, Aldo Amaduzzi i inni włoscy uczeni, badania w zakresie historii rachunkowości i informacyjnej perspektywy rachunkowości.