Duchowość maryjna w świetle natchnionych wypowiedzi staro- i nowotestamentalnych - Szwarc, Urszula (1953- ). (2002)
1. Wobec Boga. 2. Wobec ludzi.
Tytuł nagłówkowy.
Tytuł streszczenia: Spiritualità mariana nella luce dei testi rivelati nuovo- e vecchiotestamentarii.
Streszczenie w języku włoskim.