[Afisz. Incipit] Dodatkowe zapisy uzupełniające i egzaminy wstępne do Szkoły ... (Elbląg : [wydawca nieznany], 1950)
Afisz informujący o zapisach do szkoły muzycznej w Elblągu.
Keywords: Szkoły muzyczne -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Elbląg (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Elbląg (woj. warmińsko-mazurskie); Druki ulotne -- 1945-1970.; Druki ulotne