Gdańsk : kościół św. Jakuba po odbudowie / artysta-fotografik Kazimierz Lelewicz. - Lelewicz, Kazimierz (1896-1986) (1953)
Przedstawia portal kościoła św. Jakuba w Gdańsku w 1953 roku, widok z ulicy Gnilnej.