Fot. Kosycarz : niezwykłe zwykłe zdjęcia z lotu ptaka / [Zbigniew Kosycarz, Maciej Kosycarz ; red. i oprac.: Maciej Kosycarz ; współpr.: Mieczysław Abramowicz et al.]. - Kosycarz, Zbigniew (1925-1995) (Kosycarz Foto Press KFP, 2012)
Album.