[Afisz teatralny. Incipit] Aleksander Maliszewski - Droga do Czarnolasu / Teatr Ziemi Gdańskiej. (Teatr Ziemi Gdańskiej, 1966)
Afisz teatralny informujący o przedstawieniu. Reżyseria Maria Chodecka, scenografia Ewa Nahlik, asystent reżysera Michał Adamczewski.