Radosław Paczocha - Emigrantki / Teatr Wybrzeże. (Teatr Wybrzeże, 2020)
Program teatralny premiery, która miała miejsce 12.12.2020 r. Reżyseria: Elżbieta Depta, scenografia: Agata Andrusyszyn-Chwastek.