E. P. L. - Didelyte, Gražina (1938-2007).; Puzdrowski, Edmund (1942- ). ([S. l., 1971)
Wyobrażenie Matki Boskiej. Niżej litery: E. P. L. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut.
Na odwrocie nazwisko aut., technika graf. i data. Nazwisko właściciela wg inwentarza zbioru.
Keywords: Ekslibrisy -- Litwa -- 1945-1990.