Ul. Grunwaldzka we Wrzeszczu w odbudowie : stan w r. 1948. (1948)
Przedstawia odbudowę północnej pierzei między ulicami Dmowskiego i Marii Konopnickiej na Alei Grunwaldzkiej w Gdańsku Wrzeszczu, 1948 rok.