Joseph Prinz zu Hohenzollern-Hechingen Fürstbischof von Ermland / A. Schamberg. - Schamberg, A. (..-18..) (A. Rahnke, 1836)
Przedstawia portret w popiersiu z profilu Józefa Hohenzollerna, biskupa warmińskiego w latach 1818-1836, opata cystersów w Oliwie.