[Afisz teatralny] Zofia Nałkowska - Niezasłużone róże : Monodram na podstawie Dzienników / Teatr Dramatyczny w Gdyni. (Teatr Dramatyczny, 1977)
Afisz informujący o przedstawieniu w czerwcu 1977 r. Scenariusz i reżyseria: Kazimierz Łastawiecki, scenografia: Jadwiga Pożakowska, kierownictwo muzyczne: Jerzy Partyka.