Winter 1930 / B. Machlinski. - Machlinski, Bernhard (s.n., 1930)
Druk reklamujący przedwojennego, gdańskiego krawca ; zakład znajdował się w Langfuhr (Gdańsk-Wrzeszcz) na Hauptstrasse 120 (Grunwaldzka).