[Afisz. Incipit] Najwybitniejsi Artyści Wybrzeża ... w Wielkim Wieczorze muzyka - śpiew - recytacja ... ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o wydarzeniu 28-29.06.1946 r. w sali Teatru Miejskiego w Gdańsku-Wrzeszczu. Konferansjerka Stanisława Fleszarowa, akompaniament Władysław Walentynowicz.