Ogłoszenie : Wojewódzki Urząd Bezpieczeństwa Publicznego w Gdańsku wzywa [...] / J. Mrozek. - Mrozek, Józef (1908-1970) (Wojewódzki Urząd Bezpieczeństwa Publicznego w Gdańsku, 1946)
Afisz nawołujący do zdania broni z 10.08.1946 r.