[Afisz. Incipit] Dyrekcja i Rada Zakladowa Gazowni Miejskiej w Slupsku urządza w dniu 16 listopada 1946 r. w sali "Colosseum" zabawę jesienną ... ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o zabawie.