[Afisz. Incipit] Dyrekcja i Rada Zakladowa Gazowni Miejskiej w Slupsku urządza w dniu 16 listopada 1946 r. w sali "Colosseum" zabawę jesienną ... (Slupsk : [wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o zabawie.
Brak większości polskich znaków diakrytycznych.
Keywords: Słupsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.