Rekurs ze strony Jana Olrych Szanieckiego [...] przeciwko Alexandrowi hr. Wielopolskiemu [...] oraz Janowi Kantemu Wielopolskiemu [...] tudzież Wincentemu hr. Wielopolskiemu [...] nakoniec Ignacemu hrabi Wielopolskiemu [...] od wyroku Sądu Appellacyjnego Królestwa Polskiego Wydziału III w sprawie o uznanie za nieważne umów, zmnieyszających Ordynacyą Myszkowską z dwónastu [!] kluczy na trzy klucze [...] / [Szaniecki]. - Szaniecki, Jan Olrych (1783-1840) ([s.n.], 1834)
Stanowi część luźnych akt procesowych w sprawie sprzedaży dóbr z Ordynacji Myszkowskich.