[Afisz. Incipit] Gminny Komitet Ludowy urządza ... wielką zabawę dosiewkową w Dębnicy Słupskiej ... (Słupsk : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o zabawie 22.06.1947 r.
Keywords: Słupsk (Polska ; region) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.