[Afisz teatralny] Krystyna Salaburska - Krzysztof : Reportaż sceniczny w 3 aktach z muzyką Mariusza Niwelta / Teatr Rozmaitości w Krakowie. ([wydawca nieznany], 1959)
Afisz informujący o przedstawieniu z 1959 r. Inscenizacja i reżyseria: Maria Billiżanka, scenografia: Jerzy Jeleński.