Zum 70. Geburtstag Hermann Sudermanns : Der Katzensteg. ([wydawca nieznany], 1927)
Zaproszenie na jublieuszowe przedstawienie sztuki Sudermann'a "Kocia kładka" z okazji jego urodzin w Ratuszu na Długiej 26 sierpnia 1927 r.