Zum 70. Geburtstag Hermann Sudermanns : Der Katzensteg. (Danzig : [wydawca nieznany], 1927)
Zaproszenie na jublieuszowe przedstawienie sztuki Sudermann'a "Kocia kładka" z okazji jego urodzin w Ratuszu na Długiej 26 sierpnia 1927 r.
Keywords: Sudermann, Hermann -- (1857-1928) -- druki ulotne; Ratusz Głównego Miasta (Gdańsk, Polska) -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1900-1945.