Zarządzenie w sprawie powtórnych ochronnych szczepień świń przeciw różycy / Prezydent Miasta Gdyni. ([wydawca nieznany], 1949)
Afisz z 7 lipca 1949 roku informujący właścicieli świń o terminach i miejscach spędu zwierząt, objętych obowiązkiem szczepień ochronnych.