[Afisz teatralny] Zwykła sprawa : sztuka w 3 aktach Adama Tarna / Państwowy Teatr "Wybrzeże". (Państwowy Teatr "Wybrzeże", 1951)
Afisz teatralny informujący o premierze 21.07.1951 r. Teatr Kameralny w Sopocie, ul. Rokossowskiego 39/41. Reżyseria: Stanisław Kwaskowski, scenograf: Feliks Krassowski, kierownictwo literackie: Stanisława Fleszarowa.