Wmurowanie kamienia węgielnego pod pierwszy dom spokojnej starości w Oliwie - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983). (Gdańsk, 1971)
Przedstawia uroczystość wmurowania kamienia węgielnego pod pierwszy dom spokojnej starości w Gdańsku-Oliwie przy ulicy Polanki, na zdjęcach m. in. Tadeusz Bejm, październik 1971 r.
Tytuł na rewersie.
Data na rewersie.
Autor według pieczątki na rewersie.
Keywords: Fotografie -- Polska -- 1970-.; Oliwa (Gdańsk, Polska ; dzielnica) -- fotografie; Fotografie -- Polska -- Gdańsk