Wkład kardynała prymasa Józefa Glempa w promocję mediów i formację dziennikarzy / Antoni Lewek. - Lewek, Antoni (1940-2010)
Stosunek Kościoła do mass mediów. Problemy i zadania mediów katolickich. Kontrowersje wokół Radia Maryja. Wskazania dla ludzi mediów. Troska o kształcenie dziennikarzy.