Wkład kardynała prymasa Józefa Glempa w promocję mediów i formację dziennikarzy - Lewek, Antoni (1940-2010). (2004)
Stosunek Kościoła do mass mediów. Problemy i zadania mediów katolickich. Kontrowersje wokół Radia Maryja. Wskazania dla ludzi mediów. Troska o kształcenie dziennikarzy.
Tytuł nagłówkowy.
Keywords: Glemp, Józef -- (1929-2013); Etyka katolicka; Dziennikarze i dziennikarki; Media katolickie; Artykuł z pracy zbiorowej