Kirchen-Konzert : Sonntag, den 8. November, nachm. 5 Uhr zum Besten der Gemainde-Diakonie. ([s.n., 1925)
Druk z programem wieczoru, który miał miejsce w kościele św. Katarzyny w Gdańsku 8 listopada 1925-1927 r.