Kirchen-Konzert : Sonntag, den 8. November, nachm. 5 Uhr zum Besten der Gemainde-Diakonie. (Danzig : [s.n., 1925)
Druk z programem wieczoru, który miał miejsce w kościele św. Katarzyny w Gdańsku 8 listopada 1925-1927 r.
Rok wyd. ustalono na podst. katalogu historycznego GD PAN.
Keywords: Kościoły -- Polska -- Gdańsk -- druki ulotne; Kościół św. Katarzyny (Gdańsk, Polska) -- 1900-1945 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- źródła; Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- życie religijne