Odpust a Boże miłosierdzie - Fisichella, Rino (1951- ); Tryc-Ostrowska, Małgorzata (2003)
1. Odpust jubileuszowy. 2. Rzut oka na historię. 3. Problem języka.
Tytuł nagłówkowy.
Keywords: Odpust; Teologia katolicka; Artykuł z pracy zbiorowej