[Afisz. Incipit] Zjednoczenie Polskich Zespołów Śpiewaczych i Instrumentalnych ... przyjmuje zapisy na rok szkolny 1952/53 ... ([wydawca nieznany], 1952)
Afisz informujący o zapisach do zespołów śpiewaczych i instrumentalnych, rok 1952/53.