Reichseierkarte : Gültig ab 13. November 1944. (Danzig : [s.n., 1942)
Gdańska kartka na jajka z okresu okupacji.
Keywords: Gdańsk (Polska) -- 1939-1945 (Wojna i okupacja) -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1939-1945 (Wojna i okupacja) -- źródła