III Festiwal Nauki, Techniki i Sztuki w Łodzi w poszukiwaniu prawdy, 24-29 kwietnia 2003 / prod. Medium sp. z o.o. (Gazeta Wyborcza, 2003)
Na dysku również pliki w formacie PDF: Na styku kultur oraz Program festiwalu.