Danzig Jopengasse und Marienkirche. - Gebrüder Freymann (Gdańsk). (Danzig : Verlag : Gebr. Freymann, G. m. b. H., 1913)
Przedstawia ul. Piwną w Gdańsku, w głębi widoczny Kościół Mariacki, ok. 1915 r.
Data wg działalności wyd. i przedstawienia.
Fot. Gd.
Keywords: Karty pocztowe -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945.; Gdańsk (Polska) -- 1900-1945 -- karty pocztowe