[Przejazd papieża Jana Pawła II, na Zaspie]. (1987)
Przedstawia Jana Pawła II w papamobile przejeżdzającego wśród tłumu, widoczne transparenty z napisem "Solidarność", prawdopodobnie na gdańskiej Zaspie, 1987.