[Widok ogólny na Gdańsk z góry] : [Podwale Grodzkie] / artysta fotografik Janusz Uklejewski. - Uklejewski, Janusz (1925-2011) (1974)
Przedstawia widok ogólny na Gdańsk z góry, widoczna ulica Podwale Grodzkie i kościół św. Elżbiety.