[Widok ogólny na Gdańsk z góry] : [Podwale Grodzkie] - Uklejewski, Janusz (1925-2011). (Gdynia, 1974)
Przedstawia widok ogólny na Gdańsk z góry, widoczna ulica Podwale Grodzkie i kościół św. Elżbiety.
Tytuł nadany przez katalogującego na podstawie przedstawienia.
Data według przedstawienia.
Autor według pieczątki na rewersie.
Keywords: Ulica Podwale Grodzkie (Gdańsk, Polska) -- fotografie; Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie; Fotografie -- Polska -- Gdańsk