[Afisz. Incipit:] Zarządzenie w sprawie ochronnego szczepienia psów przeciw wściekliźnie. Na mocy ... Prezydium Rady Narodowej w Elblągu ... ([wydawca nieznany], 1950)
Afisz z z terminami dla poszczególnych ulic.