Fotografia S.I. Witkiewicza : Galeria GN Gdańsk styczeń 1980 / proj. P. Borkowski i L. Brogowski. - Borkowski, Paweł (1951- ). ([wydawca nieznany], 1980)
Plakat wystawy, która miała miejsce w Muzeum Sztuki w Łodzi. Na druku dwóch mężczyzn.