Fotografia S.I. Witkiewicza : Galeria GN Gdańsk styczeń 1980 - Borkowski, Paweł (1951- ).; Brogowski, Leszek (1955- ). (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1980)
Plakat wystawy, która miała miejsce w Muzeum Sztuki w Łodzi. Na druku dwóch mężczyzn.
Keywords: Druki ulotne -- 1945-1990.