[Afisz. Incipit] Ogłoszenie wzorem roku ubiegłego, Zarząd Nieruchomości Miejskich ... - Pstrokoński, Ryszard (1907-?) ([wydawca nieznany], 1948)
Afisz informujacy o oddaniu do użytku ogródków przydomowych 02.1948 r.