4 czerwca PZP R robotnicy. ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1989)
Plakat wyborczy. Akronim PZPR. Litera "R" napisana solidarycą z flagą odchodzi od pozostałej części akronimu. Pod "R" słowo - robotnicy.
Keywords: Polska. -- Sejm Polskiej Rzeczypospolitej Ludowej -- wybory (1989) -- plakaty; Plakaty -- 1945-1990.; Plakat