[Afisz. Incipit:] W Międzynarodowym Dniu Spółdzielczości ... (Kwidzyn : [wydawca nieznany], 1950)
Afisz informujący o obchodach 10.09.1950 r. w Kwidzynie.
Keywords: Sport -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Spółdzielczość -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Kwidzyn (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne