[Afisz. Incipit] Sopot, Sala Koncertowa Grand Hotelu ... śpiewa Wanda Wermińska przy fortepianie: Tatiana Woytaszewska ... / Państwowa Opera i Filharmonia Bałtycka w Gdańsku. ([wydawca nieznany], 1955)
Afisz informujący o koncercie 7.11.1955 w Grand-Hotelu w Sopocie oraz 8.11.1955 w Auli Politechniki Gdańskiej.