[Afisz. Incipit] Otwarcie I-szej Spartakiady Stoczniowców Gdańskich ... ([wydawca nieznany], 1953)
Afisz informujący o zawodach sportowych oraz meczu o mistrzostwo M-W Ligi Gdańskiej pomiędzy Gwardią Gdańsk a Stalą Gdańsk 14.06.1953 r. na Stadionie Stoczni Gdańskiej.