[Afisz. Incipit:] W V rocznicę powstania Spółdzielni Wydawniczo-Oświatowej ... odbędą się ... masowe imprezy sportowe. (Gdynia : [wydawca nieznany], 1949)
Afisz informujący o zawodach 23.10.1949 r.
Keywords: Sport -- Polska -- Gdynia -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1990.