Co ksiądz powinien wiedzieć o swej seksualności? / Romuald Jaworski. - Jaworski, Romuald (1950-2025)
Specyfika sfery seksualnej. Tożsamość seksualna. Seksualność w życiu psychospołecznym i duchowym. Kontrola i integracja.