Co ksiądz powinien wiedzieć o swej seksualności? - Jaworski, Romuald (1950-2025) (2010)
Specyfika sfery seksualnej. Tożsamość seksualna. Seksualność w życiu psychospołecznym i duchowym. Kontrola i integracja.
Tytuł nagłówkowy.
Keywords: Kapłaństwo; Celibat; Katolicyzm; Seksualność; Artykuł z pracy zbiorowej