Ex Libris Ulla Jarler C. E. J. - Johansson, Carl Erik (grafik) (1947)
Przedstawia, w ramce zakończonej półkoliście, popiersie kobiece, na tle którego umieszczone są dwie maski teatralne i scena z dwiema postaciami: kobietą i mężczyzną. Na przedniej krawędzi sceny napis: Allt För Thalia. U dołu napis: Ex Libris Ulla Jarler. Sygn. aut. w obrębie kompoz.