Obywatele rolnicy! Fundamentem Naszego Karju jest ROLNICTWO / J. Kraszewski. - Kraszewski, J. (działacz polit.) ([s.n.], 1947)
Afisz nawołujący do spełnienia w terminie oddania zboża październik 1947 r.