Obywatele rolnicy! Fundamentem Naszego Karju jest ROLNICTWO - Kraszewski, J. (działacz polit.). (Tczew : [s.n.], 1947)
Afisz nawołujący do spełnienia w terminie oddania zboża październik 1947 r.
Keywords: Rolnictwo -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Tczew (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Tczew (Polska) -- 1945-1970 -- źródła